About Me

Katja Rosehill

Tervetuloa Rosehilliin. Minun nimeni on Katja. Olen kolmekymppinen kahden lapsen äiti, vaimo ja valokuvaaja. Olen kotoisin Suomesta, mutta vuonna 2014 muutin mieheni ja lasteni kanssa Chicagoon, Yhdysvaltoihin työkomennuksen perässä. Yhdysvalloissa opiskelin myös valokuvaajaksi New York Institute of Photography -koulussa. Ja nyt vuonna 2016 palasimme takaisin Suomeen pääkaupunkiseudulle.

Amerikkalaisuus on edelleen vahvasti osa elämäämme ja kotiamme. Lapsemme ovat kaksikielisiä ja suurin osa huonekaluistamme on amerikkalaistyylisiä. Suomi ja suomalaisuus ovat kuitenkin myös iso osa elämäämme ja sen vuoksi myös Rosehill on ainutlaatuinen sekoitus niin amerikkalaisuutta kuin suomalaisuutta. Nyt Suomeen palattuani haluankin jakaa sinulle sen kaiken mitä opin ja toin mukanani Amerikasta; inspiroivia sisustuskuvia, herkullisia reseptejä, ideoita juhliin ja arkeen sekä lämminhenkisiä tarinoita suomalais-amerikkalaisesta arjesta. Suomalaisia perinteitä, reseptejä ja omakotitalossa asumisen ihanuuksia unohtamatta. 

”Inspiroivia sisustuskuvia, herkullisia reseptejä, ideoita juhliin ja arkeen sekä lämminhenkisiä tarinoita suomalais-amerikkalaisesta arjesta.”

Jos siis kaipaat inspiraatiota kotiisi, uusia herkullisia reseptejä tai vinkkejä juhlien järjestämiseen, niin varmista, että saat jatkossa kaikki uudet postaukset kirjautumalla lukijaksi facebookissa, sähköpostilla tai seuraamalla instagrammissa! 

What you’ll find on Rosehill:

inspiraatiota kotiin

ideoita juhlaan ja arkeen

herkullisia reseptejä

kesäilta