Joulupuu-keräys

Joulussa yksi parhaimmista asioista on antamisen ilo. Meidän perheessä onkin viime vuosina annettu lahjoja niin omille lapsille, sukulaisille, ystäville kuin myös hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna me päätettiin lahjoittaa Joulupuu-keräykseen, joka on suomalaisten nuorkauppakamarien järjestämä hyväntekeväisyys-tempaus yhdessä kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimien kanssa. Joulupuu-keräyksen kautta tuhannet lastensuojelun kohteina, huostaanotettuina, sijaisperheissä, lastenkodeissa tai muuten vähävaraisessa perhetilanteessa olevat lapset saavat jouluna edes yhden lahjan. 

joulupuu

Meidän avun kohteeksi valikoitui 8-vuotias poika ja 4-vuotias tyttö. Samanikäiset lapset kuin meidän lapset. Musta tuntuu todella hyvältä, että me voidaan auttaa ja tuoda jouluna riemua lapsille, jotka ovat meidän lasten ikäisiä ja tykkäävät samoista asioista. 8-vuotiaan pojan lahjapakettiin käärittiinkin legopaketti ja 4-vuotiaan tytön joulupakettiin Littlest Pet Shop -lelu. Mä toivon, että jouluna on ainakin 4 iloista lasta, kun joululahjoja avataan.

joulupuu

Vaikka meillä lapset uskovatkin vielä Joulupukkiin, haluttiin me myös ottaa lapset mukaan ja samalla opettaa lapsille, kuinka tärkeää on auttaa muita ja että kaikissa perheissä ei välttämättä ole asiat yhtä hyvin kuin meillä. Jos meidän lapset ovat aikuisina valmiita antamaan muille omastaan, edes vähäsen, koen mä äitinä onnistuneeni ainakin yhdessä asiassa. 

joulupuu

Mä haastankin kaikki teidät lukijat ja varsinkin meidän lasten isovanhemmat lahjoittamaan myös hyväntekeväisyyteen. Sen ei tarvitse olla iso summa tai lahja vaan ajatus on se tärkein. Toissavuonna me lahjoitettiin puolet meidän suunnitteluista joululahjarahoista uudelle lastensairaalalle ja siltikin meidän lapset olivat onnellisia ilman joululahjakinoksia.

Autetaan siis toinen toisiamme! Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä ja keräyspisteistä löytyy keräyksen nettisivuilta. Pääkeräys-piste toimii Helsingissä Kauppakeskus Forumissa.

Mukavaa torstai-iltaa kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s