Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!

Kahden ulkomailla vietetyn Itsenäisyyspäivän jälkeen, meidän perhe pääsee tänään taas viettämään Itsenäisyyspäivää kotona, Suomessa! Mä olen jonkun verran puhunut blogissa siitä, kuinka ulkomailla asuminen on vaikuttanut meidän elämään ja saanut näkemään asioita vähän eri kantilta. Ulkomailla asuminen on myös avannut silmät ja saanut näkemään, kuinka hyvin meillä on asiat Suomessa!

Meiltä löytyy kaunista, puhdasta luontoa, neljä vuodenaikaa, ihan jokaisella lapsella on mahdollisuus saada ilmainen koulutus ja oppia lukemaan, terveydenhuolto on (lähes) ilmaista, juomavesi on puhdasta suoraan hanasta, monella alalla on ylityö- ja viikonloppulisät ja ainakin vielä toistaiseksi täällä on turvallista asua ja kasvattaa lapsia!  Ja onhan meillä myös Joulupukki! 😉 Tottakai täältä löytyy myös paljon asioita, joiden toivoisi olevan paremmin, mutta rehellisesti sanottuna, Suomi on todellakin hyvä ja turvallinen maa elää ja kasvattaa lapsia! Vielä kun me kaikki osaisimme sitä arvostaa!

suomi

Me ollaan otettu tämä päivä varsin leppoisasti ja pikku hiljaa aletaankin odottelemaan Linnan juhlien alkamista. Sitä ennen laitellaan kynttilöitä palamaan sisälle ja ulos ja sytytetään takkaan tuli tuomaan lämpöä ja tunnelmaa. Illemmasta lämmitellään glögiä ja maistellaan juustoja viikunahillon ja pipareiden kera. Ja tietenkin kokoonnutaan koko perhe olohuoneeseen viettämään iltaa yhdessä.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s