Luminen päivä

Tänään on ollut taas kovin talvinen ja luminen päivä. Lunta on tullut viime päivinä niin paljon, että meillekin on kertynyt lähemmäksi 30 cm lunta takapihalle. Voitte vaan arvata sen riemun määrän, kun lapset pääsevät taas nauttimaan kunnon lumikinoksista. Toivotaan nyt vain, että säät pysyisivät sellaisina, että joulunakin olisi maa vielä valkoisena.

jouluinen kuisti

jouluinen kuisti

Maisema ulkona onkin lumen myötä muuttunut niin talviseksi ja jouluiseksi, että päätettiin jo koristella etupihakin vähän jouluisemmaksi. Etuovet koristeltiin havuköynnöksellä ja -kransseilla sekä valoilla ja punaisilla ruseteilla. Varastosta kaivettiin esiin myös punainen puinen kelkka, joka tosin saa jäädä vain koristeeksi etupihalle. Mä olen kyllä niin jouluihminen, että en malttaisi odottaa, että joulun aika olisi jo täällä ja päästäisiin laittamaan ja viettämään ensimmäistä joulua tässä talossa. 

jouluinen kuisti

jouluinen kuisti

Takapihakin odottaa vielä omaa jouluisempaa ilmettä, mutta eiköhän sinnekin jotain keksitä tulevina viikkoina. Jos pakkaset jatkuvat, olisi kiva tehdä lasten kanssa jäälyhtyjä polun varrelle ja laittaa havuköynnökset myös takaterassille.

talvinen kuisti

talvinen kuisti

Lapset saivat tänä vuonna myös ensimmäiset suksensa ja nyt lapset ovatkin innostuneet hiihtämään takapihalla. Meidän 5 vee neitikin hiihtää kuin vanha tekijä lumikinoksista huolimatta. Ja miten suloisia lapset ovatkaan punaisineen poskineen sisälle tullessa!

talvinen kuisti

Kaunista viikkoa kaikille! 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Luminen päivä

  1. Ihania kuvia!

    Teidän kauniista kodista tulee kyllä superihana kaikkien joulukoristeiden ja -valojen myötä. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s