Maskuliininen työhuone / vierashuone

Täällä on mennyt viikko taas sairastellessa sohvan pohjalla poskiontelotulehduksen ja kuumeen kourissa ja tänään on vihdoinkin ensimmäinen päivä, kun olo alkaa vihdoinkin edes vähäsen helpottamaan. Toivottavasti loppuvuoden saisi olla terveenä, kunhan tästä paranee. Ensilumikin on jo satanut, enkä millään jaksaisi odottaa, että pääsisin vihdoinkin ulos valokuvailemaan lumisia maisemia.

Ennen Chicagon matkaa ja sairastumista ehdin ottaa muutamia kuvia meidän työhuoneesta, josta ei olekaan ollut vielä juttua täällä blogin puolella. Silloin kun me tämä talo ostettiin ja sisustusta alettiin miettimään, pohdittiin miehen kanssa, että olisi todella siistiä saada miehelle oma man cave tummanpuhuvineen huonekaluineen ja nahkasohvineen. Ja meidän alakerran työhuoneesta / vierashuoneesta jos mistä saisi täydellisen man caven. 

Työhuoneen sisustus

Työhuoneen sisustus

Työhuoneen sisustus

Ja nyt vihdoinkin työhuone alkaa näyttämään siltä kuin se yhdessä kuviteltiinkin ja haluttiin sisustaa; Huoneen isoimpana elementtinä toimii Sohvapisteestä tilattu nahkainen sohva, joka on käsintehty Virossa ja sieltä toimitettu suoraan kotiin. Työhuone toimii samalla myös vierashuoneena ja sen vuoksi sohva on myös levitettävä. Ei ole muuten helppo homma löytää Suomesta nahkaista sohvaa koristenapeilla, joka on myös levitettävä. Sohvan väriin täydellisesti sopivat kirjakaapit löydettiin yllättäen Ikeasta.

Työhuoneen sisustus

Työhuoneen sisustus

Me työskennellään mieheni kanssa paljon kotoa käsin, joten halusin kotiin ehdottomasti huoneen, jonne voi sulkeutua töiden pariin niin keskellä päivää kuin myös iltaisin. Pari ekaa kuukautta meidän tietokoneet johtoineen kuitenkin pyörivät ympäri kotia ja sen vuoksi halusinkin saada työpisteen yläkerrasta alakertaan. Ja muutaman pyörityksen jälkeen työpöytä siirrettiin työhuoneeseen ja nyt työntekokin helpompaa, kun on oma rauha ja tila. Eikä koneet ja johdot enää vaeltele samalla tavalla ympäri kotia.

Huoneeseen haluttiin myös vähän antiikista tunnelmaa ja siskolta ja hänen avomieheltä ”lainaan” saatu nojatuoli sopii ihan täydellisesti huoneen maskuliiniseen teemaan ja värimaailmaan. Nahkainen työpöytä on meidän Chicagon ajan ihan ensimmäisiä ostoksia sängyn kanssa ja muistan vieläkin, miten tyhjältä meidän ensimmäinen koti näytti, kun siellä oli vain sänky ja työpöytä ennen kuin muuttokuorma Suomesta tuli. 

Työhuoneen sisustus

Koska huone toimii myös vierashuoneena, me asennettiin pariovien yläpuolelle rullaverho, joka on helppo iltaisin vetää alas ja päivisin takaisin ylös ja vieraat saavat oman rauhan. Rullaverho on myös kivan huomaamaton. Kuten muissakin huoneissa, myös työhuoneesta löytyy jotain skandinaavista ja selkeälinjaista, vaikka tyyli ja huonekalut ovat enimmäkseen melko amerikkalaistyylisiä. Työhuoneen sohvapöydät ovatkin jyskistä ja kynttilänjalat plantagenin alennyshyllystä löydetyt.

Työhuoneen sisustus

Sisustuksesta saa kyllä mielenkiintoisen kun yhdistää eri tyylisiä ja ikäisiä huonekaluja keskenään. Meilläkin on yhdistetty niin muhkeita amerikkalaistyylisiä kuin selkeälinjaisia skandinaavisia huonekaluja ja osa on ostettu uusina ja osa on saatu sukulaisilta tai valmistettu kierrätetyistä huonekaluista. Ja mikä sen parempaa kuin asua kodissa, missä viihtyy!

Meidän työhuoneesta ja miehen ”äijäluolasta” onkin tullut koko perheen oma tunnelmallinen ”luola”, missä lapset tykkäävät viikonloppuisin levittää sohvan ja katsoa telkkarista leffoja ja me miehemme kanssa uppoudumme töihimme niin että muu maailma katoaa ympäriltä. 

Työhuoneen sisustus

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!

Yksi kommentti artikkeliin ”Maskuliininen työhuone / vierashuone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s