Karmaiseva halloween-piha

Meidän etupihakin on muuttunut karmaisevaksi Halloweenin lähestyessä. Toistaiseksi naapuritkaan eivät ole valittaneet koristeluista, joten ehkä tulevinakin vuosina pihan uskaltaa koristella halloween-teemalla 😀

halloween portti

Pihan halloween-teema syntyi kurpitsoilla, lyhdyillä, leijuvilla noidan hatuilla, korpilla ja hämähäkin seiteillä. Pimeä ja melkein kokonaan lehtensä pudottaneet aroniapensaat tekevät etupihan ilmeestä vielä karmaisevan.

halloween sisäänkäynti

halloween koristelu piha

Noidan hatut me kiinnitettiin kattoon roikkumaan ohuen langan ja kattokoukun avulla. Lyhdyt taas saatiin roikkumaan kahteen isoon oksaan, kun valettiin ensin oksat betonilla pienempiin ruukkuihin ja pienet ruukut oksineen laitettiin isompien ruukkujen pohjalla. Ruukut viimeisteltiin vielä mullalla ja takapihalta löytyneellä sammaleella.

halloween etupiha

Isot kurpitsatkin ovat vielä samat, mitkä ostettiin jo alkusyksystä Koiramäen Pajutallilta. Tänä vuonna meiltä taitaa kuitenkin jäädä kurpitsat kaivertamatta Chicagon matkan vuoksi. Toisaalta kurpitsat säilyvät myös useamman viikon pidempään ulkona, jos niitä ei kaiverra. Kaiverretut kurpitsat kun säilyvät parhaimmillaan vain sen 2 viikkoa, eivätkä välttämättä sitäkään ulkona.

halloween kurpitsat

Kammottavaa! 😀

halloween sisäänkäynti

Myös takapiha on saanut osansa, kun lehtikasaan on ilmestynyt yhden hengen hautausmaa. Kaveri-parka tosin saa pian seuraa, kun seuraava hautakivi odottaa jo lentoa Chicagosta Suomeen 😀  Matkalaukkuun on myös tungettuna aikuisen ihmisen kokoinen muovinen luuranko, joka toivottavasti pääsee ehjänä perille.

halloween piha

halloween piha koristelu

halloween piha korppi

halloween piha hautakivi

halloween piha

halloween piha

Enää kaksi yötä Halloween-lauantaihin! 🙂 

4 kommenttia artikkeliin ”Karmaiseva halloween-piha

    • Tää on kyllä ihan parasta rivi- ja omakotitaloasumisessa, kun saa koristella oman pihankin eri sesonkien mukaan 🙂 Mukavaa Halloweenia!

      Tykkää

    • Suomessa ei tosiaan vielä oikeastaan missään nää Halloweeniksi koristeltuja pihoja toisin kuin esim. Amerikassa. Saa nähdä tuleeko ne yleistymään vuosien saatossa 🙂 Tänä vuonna oli kyllä kiva itse koristella oma piha, kun siihen niin tottui amerikassa asuessa 🙂

      Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s