Halloween DIY: Kirpparilöydöt halloween-koristeiksi

Vaikka Halloweenin juhlinta yleistyykin Suomessa, on halloween-koristeiden valikoima  silti edelleenkin aika rajallinen. Pienen valikoiman lisäksi Suomessa halloween-koristeisiin ja -leivontatarpeisiin saisi myös uppoamaan pienen omaisuuden. Sen vuoksi halusinkin kokeilla, löytyisikö kirppareilta aarteita, joilla halloween-koristelun saisi loihdittua ainakin osittain ja halvemmalla.

Kierros kirpputorilla ja matkaan tarttui taulu, maljakko ja viskipullo hintaan 4€. Kirpparilta olisi myös löytynyt esimerkiksi kehyksia, kirjoja ja kynttilänjalkoja, mutta niitä löytyi tällä kertaa jo omastakin takaa. 

halloween ideat

Kirpparilta löytynyt euron violetti-vihreä maljakko sai uuden ilmeen, kun maalasin sen kultaiseksi spraymaalin jämillä. Maljakkoon vielä oksia pihalta ja maljakko on valmis. 

kuvakollaasi halloween

Kirpparilta löytyneen taulun taas päällystin palasella liitutauluarkkia. Hyviltä piirtäjiltä luonnistuisi piirtää pelottava halloween-aiheinen kuva, ja mun kaltaiset piirtäjät tyytyvät piirtämään hämähäkin seitin ja yksinkertaisen tekstin 😀 Taulun viereen vielä kynttilöitä ja pääkallo ja halloween-asetelma on valmis.

Halloween koristelu

Kirpparilta löytyi myös viskipullo, joka oli sen verran hieno, että se sai jäädä sellaisenaan koristamaan takkaa. Viskipullon lisäksi asetelma syntyi heinistä, kurpitsoista, koristekorpista sekä tuunatuista loitsukirjoja.

halloween ideoita

Kirjat saa muuten helposti halloween-aiheiseksi päällystämällä ne vähän vanhahtavilla ja keltaisilla papereilla. Myös googlettamalla löytyy paljon valmiita ja ilmaisia tulostettavia kirjan kansia. Esimerkiksi hakusanalla ”witch spell book printable” saa jo paljon vaihtoehtoja, joista valita. Suurin osa on suunniteltu amerikkalaiselle A4 paperille, joka on hiukkasen eri kokoinen kuin suomalainen, mutta kaikki pitäisi kuitenkin onnistua tulostamaan myös suomalaisilla tulostimilla. Sopivaa paperia tulostukseen löytyy esimerkiksi Sinellistä alle eurolla.

halloween ideoita

Kirppareilla pitäisi kyllä pyörähtää useamminkin etsimässä pientä tuunausta kaipaavia esineitä ja miksei vaatteita ja jalkineitakin 🙂 

halloween ideat

Vietetäänkö teillä Halloweenia ja teetkö itse halloween-koristeet vai ostatko kaikki koristeet kaupasta?

Kauhian kamalaa keskiviikkoa kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s