Kuulumisia Chicagosta

Tervehdys Chicagosta! Meidän loma on alkanut täällä vähän takkuilen, kun me ollaan lasten kanssa sairasteltu ja toissapäivänä käytiinkin hakee päivystyksestä pojalle antibioottikuuri korvatulehdukseen. Blogi onkin ollut hiljaisena reilun viikon ajan sairastelujen vuoksi, mutta nyt kuitenkin ensimmäisiä kuvia täältä Chicagossa. Ja toivotaan nyt, että ensi viikko olisi jo terveempi ja ehdittäisiin näkemään ja tekemään enemmän. 

chicago

Täällä oli alkuviikosta +20 astetta lämmintä ja me suunnattiinkin heti ensimmäisenä päivänä lasten ollessa vielä terveinä leikkipuistoon, kun mies lähti töihin. Lapsista kyllä huomaa, että ovat taas tottuneet suomalaiseen ilmastoon, kun leikkipuistoon kävellessä poikakin totesi, että ”Olisi vain pitänyt jäädä hotellille, täällä on ihan liian kuuma, mä en tykkää!”, mihin tyttö vastasi, että ”Niin, täällä on ihan liian kuuma!” 😀 Noh, jaksettiin me tunti olla leikkipuistossa ja sen jälkeen suunnattiin jäätelölle. Ei paljoa etelän lomaa kaipaa, kun tänne tulee 😀

chicago

Me käytiin keskiviikkona myös Sweetwaterissa, meidän vanhassa vakkariravintolassa, syömässä kunnon mehukkaat burgerit. Paikka tuli tutuksi jo silloin, kun käytiin täällä ensimmäisiä kertoja tutustumassa ennen muuttoa ja sen jälkeen ollaankin käyty siellä aina silloin tällöin. Täällä on kyllä niin erilainen ravintolakulttuuri kuin Suomessa, kun hinnat ovat paljon alhaisemmat ja lapset ovat aina tervetulleita oli kyseessä sitten sporttibaari tai 5 tähden gourmet-ravintola. 

chicago

Toissapäivänä me käytiin myös koko perhe leffassa katsomassa Haikarat (Storks) -elokuva ja vähän shoppailemassa lapsille vaatteita. Mä luulenkin, että lasten vaatekaapit saavat aikalailla täydennystä tämän reissun jälkeen. Täällä kun lasten vaatteet vaan ovat niin paljon halvempia kuin Suomessa.

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

Ja eilen me käytiin vihdoinkin paikallisessa ruokakaupassa. Oli jotenkin niin mahtavaa päästä taas käymään amerikkalaisessa ruokakaupassa ja ostaa pari kassillista ruokaa, missä ei ole mitään terveellistä, mutta niitä vaan pitää saada 😀 Vihanneslastuja, joissa on kaikkea muuta kuin vihanneksia, kanelimuroja, jotka ovat täynnä sokeria ja valkoisia jauhoja, Sour Patch -karkkeja, ehkä maailman kirpeimpiä ihmishahmoja muistuttavia karkkeja, joihin vaan jää koukkuun, vaikka ovatkin pahoja ja kirpeitä sekä M&M’s-jogurttia, siis perusjogurttia, mihin kaadetaan kourallinen M&M’sejä. Todellä terveellistä! 😀 

chicago

Ollaan me siis jotain jo ehditty tekemään ja onneksi meillä on vielä muutama päivä jäljellä. Vaikka alkureissu onkin mennyt aika pitkälti sairastaessa, ollaan me silti kyllä nautittu täällä olosta. Tää kaupunki tuntuu edelleen niin kodilta ja välillä miehen kanssa kysytään toisiltamme, että miksi me täältä oikein muutettiinkaan takaisin Suomeen. Miehestäkin huomaa, että se on taas ikään kuin herännyt henkiin, kun pääsi tänne takaisin edes hetkeksi. 

chicago

Mutta nyt, aamupalalle ja sen jälkeen me suunnataan vuokra-autolla pohjoiseen, missä jatketaan shoppailuja.

Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s