Syksyinen Chicago

Kuten mä taisin jo viime viikolla mainita, me ollaan koko perhe lähdössä loppukuusta Chicagoon yhdistetylle työ- ja lomamatkalle. Siitä on nyt melkein puoli vuotta, kun me muutettiin takaisin Suomeen Chicagosta, joten tunnelmat ovat aika iloiset ja odottavaiset, kun päästään taas käymään vanhassa kotikaupungissa. Mä selailin pari iltaa taaksepäin vanhoja kuvia Chicagosta ja varsinkin syys- ja lokakuun kuvia ja on se vaan edelleenkin niin hienoa ja uskomatonta muistella mitä kaikkea Chicagossa ehdittiin kokemaan ja näkemään. Ja ikävä on edelleen.

Chicagossa syksy tulee kuukauden myöhempää kuin Helsinkiin, joten ruska on juuri kauneimmillaan, kun Chicagoon päästään. Tässä pieni kurkistus, miltä Chicagossa näyttää lokakuussa:

chicago

chicago

chicago

chicago_2

chicago_3

chicago_1

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago

chicago_5

chicago_4

chicago

Vaikka lokakuun loppua kohti koko ajan mennään, Chicagossa on melkeinpä parhaimmat ajat vierailla turistina. Lämpötila saattaa edelleen nousta +20 asteeseen, pahin turistikausi on jo ohitse ja ruska värittää puistot syksyn väreihin. Myös kauppoihin alkaa ilmestymään valtavat valikoimat halloween- ja joulusesongin tuotteita ja vaikkei uusia koristeita kotiinsa kaipailisikaan, on esimerkiksi Macy’sin jouluosasto jo oma nähtävyys. 

Me myös odotetaan, että päästään taas syömään kunnon pihvit ja pizzat meidän lemppariravintoloissa ja lapset pääsevät näkemään vanhoja koulukavereitaan  ja -opettajiaan. Ja sitä, että päästään taas pyörimään ”vanhoille nurkille”, käymään ruokakaupassa ostamassa paikallisia pöperöitä ja kunnon alennusmyyntejä. Oi että! Kunpa aika menisi nyt nopeasti!

Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s