Syksyinen photoshoot

Me käytiin sunnuntaina systerin kanssa kuvailemassa uusia syksyisiä kuvia meidän läheisessä metsässä. Vaikka henkilökuvaus onkin itselleni ehdottomasti yksi vaikeimmista valokuvaamisen lajeista, on siskoni kanssa kuvaaminen aina jotenkin todella hauskaa ja rentouttavaa puuhaa. 

photoshoot syksy

photoshoot

photoshoot

syksyinen photoshoot

syksyinen photoshoot

syksyinen photoshoot

syksyinen henkilökuvaus

syksyinen henkilökuvaus

 

syksyinen henkilökuvaus

Ja jotenkin ihmeellisesti me onnistutaan aina myös vangitsemaan muutama aivan ihana ja onnistunut kuva muistoksi. Tämä syksy on myös ollut ainakin tähän asti jotenkin todella kaunis ja aurinkoisia syyspäiviä on ollut enemmän kuin uskalsin toivoa. Sunnuntai-iltanakin aurinko laski todella kauniisti ja lämpimästi ja toi ihan oman hehkunsa näihin kuviin! Toivottavasti syksy jatkuisi yhtä kauniina!

Kaunista keskiviikkoa kaikille!

t. Katja

2 kommenttia artikkeliin ”Syksyinen photoshoot

  1. Heippa! Muistelen että sä kävit valokuvakoulutusta NYC:ssä joku instituutti? Olin ajatellut itse nyt samaa, mutta olitko tyytyväinen ja voitko millään kertoa sen paikan? Saa vastat email, ei ole pakko laittaa tätä julkisesti😉 Upeita kuvia ja ihanat värit❤

    T. Hannis Bostonista

    Tykkää

    • Joo, siis sen koulun nimi oli New York Institute of Photography. Löytyy kun googletat ”NYIP”. Kävin ekana sen ”Professional Photography” -kurssi ja vaikka siellä olikin paljon perusasiaa, kuten valotukset ja aukot, niin paljon oli myös uusia vinkkejä ja opettaja oli tosi mukava. Sen jälkeen jatkoi ”Travel Photography” -kurssille, jonka opettajan taas oli ihan toisesta päästä, mutta kurssimateriaalissa oli aika paljon taas kaikkea uutta. Joten kyllä mä varsinkin ensimmäistä kurssia suosittelen! Ja senhän saa siis suoritettua ihan kokonaan omalla koneella missä vain. Jos siitä on hyötyä niin voisin vaikka tehdä siitä kurssista / koulusta postauksen ja avata sisältöä vähän enemmän?!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s