Pojan huoneen sisustus

Toissapäivänä oli esittelyvuorossa tytön huone ja tänään jatketaan pojan huoneella. Kuten tytön huone, niin myös pojan huone koki täydellisen remontin ennen muuttoa. Kirsikkaparketti vaihtui tummanruskeaan tammiparkettiin, tapetit revittiin irti ja maalattiin Tikkurilan Pro Grey -malliston sävyllä 1915 ja ilme viimeisteltiin paksuilla valkoisilla listoilla.

pojan huoneen sisustus

Myös pojan huoneessa sisustus mietittiin niin, ettei isompia huonekaluja tarvitsisi uusia sitä mukaan kun poika kasvaa ja mielenkiinnot vaihtuvat. Niinpä isoimmat huonekalut valittiin samaisesta amerikkalaisesta Restoration Hardwaren valikoimasta kuin tytön. Pojan huoneeseen haettiin enemmän rosoista ja poikamaista tunnelmaa ja Wilkes Trunk -malliston huonekalut sopivat täydellisesti siihen. Kuten myös RH:sta löytynyt metallinen seinähylly. Rosoisten huonekalujen seuraksi valittiin valkoinen villamatto, joka tuo huoneeseen pehmeyttä ja lämpöä.  

Pojan huoneen sisustus

Jenkeissä valikoimat ja hinnat ovat niin eri luokkaa, että nyt Suomeen palattuani olen niin tyytyväinen, että saimme suurimman osan huonekaluista ostettua siellä vielä asuessamme. Pojankin huone olisi aivan eri näköinen ja tyylinen, jos kaikki huonekalut oltaisiin ostettu Suomesta.

pojan huone kirjoituspöytä

Meillä kodissa kuitenkin sekoitetaan amerikkalaistyyliseen sisustukseen ja huonekaluihin myös suomalaisia ja skandinaavisia puhdaslinjaisia huonekaluja ja sama näkyy myös pojan huoneessa. Jos meidän eloisa tyttömme rakastaa piirtämistä ja omia mielikuvitusleikkejä poneilla ja nukeilla, niin poika taas on rauhallinen Lego-ihminen, joka rakastaa rakentaa kaikenlaista oli se sitten legoja, junaratoja, plus plus -paloja, 3D palapelejä tai robotteja. Vuosien varrella legoja onkin kertynyt niin paljon, että nyt uuteen kotiin muutettuamme poika sai myös toivomansa legocityn, missä kaikki legot voisivat olla esillä ja muodostaa kaupungin. Ja tasoksi löytyi kaksi IKEAn valkoista sohvapöytää, joiden avulla saimme legokaupungista juuri sopivan kokoisen. Pojan yöpöytä ja työtuoli tuovat myös huoneeseen ripauksen skandinaavista tunnelmaa. 

pojan huone legocity

Pojan huoneen sänky

Mä olen kyllä todella tyytyväinen lastenhuoneisiin tällä hetkellä. Ihan heti ei varmasti tule samanlaisia lastenhuoneita vastaan, mutta kummatkin huoneet ovat kuitenkin toimivia ja lapset viihtyvät omissa huoneissaan. Ja niin taidetaan viihtyä myös me vanhemmat. 

legocity

legocity

Mukavaa torstaita kaikille! 🙂

Terveisin Katja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s