Tytön huoneen sisustus

Täällä asuu meidän 5-vuotias tyttömme. Meidän pieni eloisa tyttömme, joka rakastaa piirtää värikkäitä piirrustuksia ja seuraavalla hetkellä kaivaa kaikki pienten sormensa korkuiset ponit, nuket ja legoprinsessat kaappien kätköistä luodakseen niillä oman satumaailmansa, missä pahiksia ei ole olemassa.

Tytön huoneen sisustus

Myös tyttömme huone koki täydellisen muutoksen keväällä. Kirsikkaparketti vaihtui tummanruskeaan, valko-beigeä raitatapetti ja sen alta paljastunut sininen kukkatapetti vaihtuivat harmaaseen maaliin ja uusi ilme kruunattiin vielä valkoisilla listoilla. Myös vinokatto sai uuden raikkaan valkoisen sävyn.

Tytön huone

Tytön huoneen sisustuksen pohja-ajatuksena oli ajattomuus ja neutraalit sävyt. Huoneen tulisi olla sellainen, ettei sitä tarvitsi joka toinen tai edes joka viides vuosi laittaa uusiksi lapsen kasvaessa ja kiinnostuessa eri asioista. Sen vuoksi valitsimmekin huoneeseen aivan ihanat, amerikkalaisen Restoration Hardwaren mallistosta löytyvät, kauniit, puusepän valmistamat huonekalut; sängyn, yöpöydän, kirjoituspöydän, lipaston ja vaatekaapin. Huonekalut säilyvät varmasti siihen asti kun tyttö muuttaa kotoa pois ja niiden ympärille saa rakennettua eri teemoja oli se sitten prinsessa, pinkki, lego, perhonen tai mikä tahansa.

tytön huone yksityiskohta

Sen lisäksi, että RH:n huonekalut ovat kestäviä, löytyy niistä myös aivan ihania yksityiskohtia, kuten esimerkiksi tytön sängynpäädyn kaiverrukset. Vaikka RH:n huonekalut eivät millään pysty kilpailemaan esimerkiksi IKEA:n huonekalujen hinnoille, ovat huonekalut silti olleet jokaisen pennin arvoisia. 

tytön huone

RH:n huonekalujen lisäksi tytön huoneesta löytyy huonekaluja ja sisustuselementtejä, joilla huoneeseen saadaan tuotua sitä kaivattua teemaa. Tällä hetkellä tyttömme haluaisi olla isona prinsessa (kuka tyttö nyt ei haluaisi?), joten huoneeseen on tuotu ripaus vaaleanpunaista verhojen, rahien ja tytön prinsessamekkojen avulla. Vaaleanpunaista löytyy myös tytön lakanoista ja koriste-esineistä. Ja kuinka helppoa huone on siinä vaiheessa päivittää kun prinsessavaihe menee ohi. Verhot ja lakanat vaihtoon ja uudet koriste-esineet ja vaatteet esille.

tytön huone kirjoituspöytä

tytön huone pöytä

tytön huone

Suomesta tytön huoneeseen onkin löytynyt kodin1:n alennuksesta löytyneet vaaleanpunaiset rahit, IKEA:n vaaleanpunaiset verhot ja valkoiset säilytysrahit, Jyskin pyöreä pöytä ja aivan ihastuttava vaaleanpunainen nukkekoti.

tytön huoneen sisustus

tytön huoneen sisustus

tytön huone nukkekoti

Parit päiväunet tytön huoneessa ja sängyssä nukkuneena voin kyllä sanoa, että tyttö on saanut oikean unelmahuoneen, jollaisesta itse en osannut edes lapsena unelmoida. Kumpikohan tytön huoneesta tykkää enemmän, äiti vai tyttö?! 🙂

tyton-huone-keiju

Kaunista tiistaita kaikille! 🙂

T. Katja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s