Syksyinen etukuisti

Viime päivinä ja viikkoina on ilmassa ollut vihdoinkin syksyn tuntua; ulkona on raikasta ja viileää, puut ovat alkaneet kellertämään, omena- ja luumupuiden sato on valmista kerättäväksi ja pimeäkin saapuu jo alkuillasta. Vaikka syksy tuokin tullessaan pimeyden, on syksy kuitenkin todella kaunista vuodenaikaa. 

Myös kotimme etukuisti on saanut pikku hiljaa syksyisemmän ilmeen, kun oranssit tyynyt on tuotu penkeille, pallokrysanteemit kukkivat syksyn väreissä, ovissa roikkuvat ovikranssit ja illan tullen ulkovalot ja kynttilät tuovat valoa.

etukuisti

etukuisti

etukuisti

Myös etupihan aroniapensas kertoo syksyn jo tullen. Lehdet alkavat pikku hiljaa punertamaan ja oksat taipuvat mustista marjoista. Marja-aronia oli ihan uusi tuttavuus vielä keväällä, mutta nyt siitä on jo keitelty mehuja ja hilloja sekä valmistettu piiraita ja smoothieta.

etukuisti

Etukuisti

Näiden kuvien myötä mä toivottelenkin kaikille kaunista ja tunnelmallista syyspäivää!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Syksyinen etukuisti

  1. Pitkästä aikaa ihana uusi blogituttavuus, kiitos siitä 🙂 Odottelen mielenkiinnolla sisustusjuttuja, vaikka oma tyylini onkin kovin erilainen. Kotisi näyttää ihastuttavalta ja blogin viimeistelty ulkoasu koukutti heti.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s